Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

PERSONVERNERKLÆRING

Formålet med personvernerklæringen er å gi informasjon om hvordan Boco Europe AS samler inn og bruker personopplysninger i vår virksomhet.

Erklæringen inneholder blant annet informasjon du har krav på når du oppgir personopplysninger via nettstedet vårt, e-post, telefon eller på annen måte.

Boco Europe AS, ved daglig leder Pål Christoffersen, er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Personopplysninger er alle opplysninger som kan knytte seg til identifiserbare personer. Dette vil typisk være opplysninger om bestemte personer hos våre bedriftskunder, leverandører eller privatpersoner som mottar forsendelser fra oss.

Hvilke personopplysninger behandler vi om våre kunder og leverandører
Boco Europe AS behandler i all hovedsak personopplysninger om personer hos våre kunder eller leverandører. Dette er i hovedsak begrenset til alminnelig kontaktdata og mottak av ordres og vareforsendelser.

Personopplysninger som vi normalt behandler er navn, leverings adresse, e-post adresse og telefonnummer. Dette er opplysninger vi trenger for å administrere våre salgs og leverings tjenester.

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av personopplysninger er i all hovedsak basert på avtale, for at vi skal kunne oppfylle vår forpliktelse overfor kunden eller leverandøren.

Våre leverandører
Vi benytter oss av eksterne tjenesteleverandører innen drift og support av IT og web-baserte tjenester, transport, betalingstjenester og regnskap/revisjon. Våre tjenesteleverandører vil som ledd i oppfyllelse av avtalen med oss kunne behandle personopplysninger på våre vegne, men da i samsvar med instrukser og inngått databehandleravtale.

Boco Europe AS utleverer ikke opplysningene til andre, med mindre hjemmel i lov pålegger oss utlevering av opplysninger.

Lagring og sikring av personopplysninger
Vi lagrer, registrerer og oppbevarer personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og regnskapslovgivning. Vi gjennomfører til enhver tid nødvendige tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet og sikkerhet for personopplysningene.

Sletting av personopplysninger
Boco Europa AS oppbevarer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor.

Vi gjør oppmerksom på at vi vil behandle personopplysninger så lenge vi har rettslig grunnlag for det, som regel på bakgrunn av avtale, samtykke eller hvor annen lovgivning pålegger oss å oppbevare opplysningene.

Dine rettigheter
Du har krav på innsyn i de personopplysningene vi har registrert om deg, og kan til enhver tid kreve retting, korrigering eller sletting av opplysningene vi behandler. Dersom behandling av opplysningene er basert på samtykke fra deg gjør vi oppmerksom på at samtykke når som helst kan trekkes tilbake. Spørsmål om vår behandling av personopplysninger om deg, retting, sletting eller annet kan rettes til daglig leder Pål Christoffersen, 
pal@boco-europe.com 

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at du kan klage til Datatilsynet dersom du mener vår behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen.

***
Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 13.06.2018

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn