Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Boco Europe AS

Kina er mulighetenes land for den som vil øke sin omsetning med import og eksport. Boco Europe har innsikt og lokalkjennskap i dette enorme landet. Vi kan hjelpe din bedrift med å få fordeler som egen importør, uten å ta hele risikoen med å importere selv.

Boco Europe er et selskap som har spesialisert seg på produksjon og import av VVS-utstyr. Vi tilbyr og distribuerer et bredt utvalg av produkter for bad og kjøkken til aktører i flere land.

Vi er opptatt av god kundeservice, fleksibilitet, høy produktkvalitet og leveringsdyktighet. Boco jobber langsiktig, både med våre produsenter og kunder, fordi vi vet at suksess bygges over tid.

Boco kan stå ansvarlig for produksjon og frakt til din bedrift, vi er også ansvarlige for at produktet tilfredsstiller de krav som er satt. Våre kunder er vant til å sette sin lit til oss som en fleksibel leverandør, som holder avtalte betingelser.

Vi har egenkontrollerte og kontraktfestede produksjonsfasiliteter i Kina og Italia.
Vi vet hvordan produktspesifikasjoner skal gis før, under og etter produksjon. Slik unngår man misforståelser på grunn av språk og kultur.

I tillegg har vi samarbeid med produsenter i Sverige, Holland og England og representerer disse produsentene i vårt hjemmemarked.

Boco Europe jobber hardt for å kunne tilby våre kunder best mulig kundeservice. Gjennom felles erfaringer kan vi sammen være med på å sette standarden for kvalitet, funksjonalitet og design.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn